Wat is het Levensspel?

 

 

Levensspel Kaartenset

Het Levensspel bestaat uit een kaartenset van 43 afbeeldingen met een begeleidend boekje in een luxe houten doos. De afbeeldingen verbeelden de levensweg van de mens met haar hoogte- en dieptepunten. De kaartenset is inzetbaar in therapeutische, coachende en trainingssituaties voor groepen en individuen. Psychologen en andere therapeuten zetten het spel in.
De afbeeldingen roepen emoties en gevoelens op die diegene die ze bekijkt in zich draagt…
De kaarten zijn pure beeldtaal ook zonder woorden inzetbaar. Naast de afbeeldingen is er een aanvulling set ontwikkeld met woord- en levenszinnen kaartjes visite kaartjesformaat. Deze zijn een prachtige aanvulling op de beelden en ook apart te gebruiken.

De Levensspel Set kost 60 Euro inlusief BTW exclusief verzendkosten. De Levenswoord en -zinnen kaartjes set zijn te koop voor een bedrag van 25 euro inclusief BTW exclusief verzendkosten.

Ik geef Consulten met het levensspel.

Ook ben ik in te huren voor een actieve lezing over gebruik van Beeldtaal en t Levensspel in begeleiding mensen. Tijdens deze lezing zal er ook door deelnemers zelf gewerkt worden met t Levensspel. Interesse in bestellingen, Informatie of lezingen? Neem contact op.

John van den Enden
Trainer, coach IMPACT – In Evenwicht

Hoe breng je thema’s pakkend in beeld?
Hoe kan je meteen voelen waar we eigenlijk naar streven?
Ik werd meteen gegrepen door de beelden die Annemiek weet te scheppen.
Het is, als het ware, een binnendoor-weg naar inzicht.
Ik kan het je van harte aanbevelen je door haar beelden te laten inspireren.

October 11, 2010, John working with Annemiek at levensspel