Coach

annemiek-haring
in het Renkums beekdal

Wie ben ik ?

Annemiek Haring (1963). Ik ben opgeleid HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (1990). Ik ben bevoegd om in instellingen te werken met mensen met diverse beperkingen en stoornissen.  Als inval begeleider  heb ik 10 jaar gewerkt. Ik werkte  met lichamelijk gehandicapten , verstandelijk beperkte personen met een zeer laag niveau tot en met een zwakbegaafde beperking . Ook heb ik gewerkt met verslaafde ouderen in een dagopvang, dementerenden, autisten en verstandelijk gehandicapten met  moeilijk verstaanbaar gedrag. In 2012 zette ik een buurttuin (Doornroosjeplantsoen) op waarin ik sindsdien werk en waarin  soms ook mensen met beperkingen meewerken.

Ik volgde een healing/reading opleiding bij Aart Vermeulen te Beek-Ubbergen (1992-1996) en andere instituten , een sjamanenjaar bij Avani van leeuwen (2012). Ik ben heldervoelend , helderziend, helderwetend en helderhorend. Dat is een vanzelfsprekend onderdeel van wie ik ben, ik zet mijn gevoeligheid in in mijn begeleiding. Ik loop veel en graag in de natuur en put daar inspiratie en energie uit. Het Levensspel (zie pagina Levensspel ) is door mij ontwikkelt tussen 20o5 en 2015. Ik zet t in bij consulten. Ik coach vaak door middel van beeld. Dat doe ik onder andere door t geven van Vision-Board workshops.

Wat kan ik voor je betekenen?

Zit je in een rouw- of verliessituatie?
Weet je niet wat je wil qua werk of andere keuzes?
Ik kijk naar je en praat met je. Met hulp van het Levensspel, visionboard en natuurwandelingen help ik je verder.
Ik help je tot de kern van wat er in je speelt te komen.
Daarbij begeleid ik je soms speels, dan weer liefdevol en wanneer nodig streng tot een keuze die je zelf maakt, een weg die je (her)vindt.

Tarief coach

Mijn tarief is 35 euro per uur inclusief btw
Visionboard maken individueel (3,5 uur) 120 Euro
Visionboard maken groep (3,5 uur) tarief afhankelijk van groepsgrootte
Levensspel consult (anderhalf uur) 55 Euro
Coach-Natuurwandeling in Renkums Beekdal

 

Afke Kerkhoven
Grafisch en beeldend ontwerper, Kleurentalent, Blikverruimer

Annemiek bundelt meerdere krachten in een eigen product. Ze werkt vanuit inzicht in menselijke emoties en ervaringen, ze vertaalt deze in een beeldtaal (kaart als drager) en weet deze vervolgens te vertolken naar de cliënt. Ik heb een uitgebreide kaartlegging bij haar mogen ervaren. Daarin stelde ik duidelijke levensvragen, waarop ik intuitief een kaart uitkoos, die Annemiek vervolgens wist de duiden en samen met mij in de juiste perspectieven plaatste. Het gaf me veel helderheid en inzicht. Ik ben zelf iemand die veel in beelden denkt, dus deze manier van inzicht verkrijgen is erg prettig. Bovendien is Annemieks kaartenaanbod heel rijk aan mogelijkheden, waardoor er ook een juist antwoord naar boven kan komen. Annemieks kaartenspel is uniek en kwalitatief. Aan te raden voor jong en oud die inzicht of een steuntje in de rug nodig heeft tijdens een vraagstuk in je levensfase/moment. Je kan zo diep gaan als je maar wilt.

October 17, 2011, Afke was Annemiek’s client

Jan Appelman

Op rustige en creatieve wijze heeft Annemiek mij begeleid bij de eerste stappen van mijn visionboard. Plaatjes, foto’s, teksten en citaten sieren nu mijn wand. En het werkt! Het onbewuste is bewuster gemaakt en doelen en resultaten ontvouwen zich op natuurlijke wijze. Bedankt.

July 6, 2011, Jan worked directly with Annemiek at Beeldtolk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geloof bereiken. Visualiseren en vormgeven zijn stappen op weg naar realisatie. De workshop bestaat uit twee gedeeltes. Na een korte inleidende meditatie wordt er gestart met het maken van het visie-board. Wie dat wenst, werkt thuis verder aan zijn board. Daarna wordt er in de workshop verder gewerkt aan het board terwijl men daarbij individueel door Annemiek begeleid wordt. De afronding vindt plaats in een groepsbespreking.

 

Beeldende Autobiografie


7 jaar geleden maakte ik mijn beeldende autobiografie. Dit vroeg een coach aan me, althans hij vroeg me mijn leven op te schrijven. Ik zag dat niet zo zitten en besloot mijn leven te verbeelden. Ik hoefde me hierbij niet steeds af te vragen of ik een bepaald stuk van mijn leven uitgebreid of minder uitgebreid, diepgaand of oppervlakkig moest beschrijven. Ik dacht gewoon steeds een beetje verder aan de loop van mijn leven. Daarbij stelde ik me belangrijke mensen voor die deel uitmaakten van mijn leven. En ook plaatsen waar ik mee verbonden was. Die voorstellingen werden beelden gevuld met foto’s, stukjes gedicht en een enkel woord hier en daar. Ik vind het  heerlijk naar mijn autobiografie te kijken en erdoorheen te bladeren. Het boekje is me dierbaar geworden. Wil jij ook een levensboek maken? Ik kan je helpen met die van jou of met die van je dierbare als diegene het zelf niet (meer) kan. Bel voor informatie 06-50405607 of mail me.

 

 

 

 

2005 en 2015. Ik gebruik de kaartset bij consulten.