Tuin en vakantieoppas

Vandaag trof ik tijdens mijn uitlaat rondje een hondenkennis. Zoals alle honden bezitters wel kennen. Toevallig is ze ook n tuin kennis. Ze weet van mijn tuin passie . Nadat ik vertelde dat ik met een nieuwe website gestart was www.annemiekharing.nl vertelde ze mij haar vakantieverhaal. Zij is gek op fuchsiaas en had er twee voor haar verjaardag gekregen die er geweldig uitzagen. Vervolgens ging ze op vakantie. Ze had de oppas voor katten en tuin goed geregeld vond ze. Al hadden de mensen geen groene vingers. Toen ze terugkwam was er nog net n levend sprietje aan een fuchsia te zien. De tuin zag er levenloos uit..Had ze maar aan mij gedacht zei ze, een volgende keer zou ze dat zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *