Ontmoeten

Ontmoeten kan op zoveel manieren. Ontmoeten is contact leggen tussen mij en de ander. Meestal is taal gelijkstaand aan ontmoeting. Ook bij mij. Maar dat hoeft niet. Met al je zintuigen kan je contact leggen. Lees maar:

Even een korte flashback in ook mijn leven  van een prachtig contact moment. Ik werkte als activiteitenbegeleidster en vond t heerlijk 1 op 1 te werken en tot de persoon door te dringen in een ontmoeting. Mariska van drie met een verstandelijke beperking en autisme spectrum stoornis die ik leerde op een driewieler te rijden, Fredje een prachtmens en met down met wie ik domweg n klik had en die als sterke grote man me in zijn armen nam en rondtolde, Gerrie met wie ik kerstliedjes zong haar in haar ogen kijkend, ze zong dan terug dicht bij elkaar en de totaal afgetakelde verslaafde kunstenaar wiens handen ik mocht zijn bij het schilderen van zijn schilderij in overleg met hem, samen kunstenaar zijn en passie voelen. Ook heb ik samen met een autistische cliënt met verstandelijke beperking met veel plezier n ontwerp en uitvoering van een muurschildering gedaan. Wat een geluk te mogen ontmoeten van ziel tot ziel!

 https://www.facebook.com/iedereenberoemdtv/videos/789669227829699/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *