amerikaanse bosbes

Zo enorm heerlijk! Ik heb net in aangenaam gezelschap en de zon op mijn bol eindeloos amerikaanse bosbessen mogen plukken van enorme struiken op een zonnige open plek in t bos. daarna was t spielerei en relaxed om compost te karren 100 meter verderop naar mijn toekomstige composthoop in mijn moesbostuin. Afstanden en hoeveelheden zijn op zo’n stuk grond zo anders dan als je n lapje bewerkt zoals in een volkstuincomplex. Wanneer ik start met lopen moet ik eerst bedenken wat ik mee ga nemen naar die 100 meter verderop. vergeet ik de kruiwagen een riek of mijn fototoestel dan betekentd at buiten t werk zelf weer 200 meter lopen door hoog gras. En toch voelt t enorm wild en vrij. Onderweg een zwart geel gekruiste spin tegenkomend in haar web, kornoelje die langzaam rood kleurt en nog veel meer.. ploegend sjouwend door t hoge gras met de zon op mijn bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *